Trečiadienis, 25 kovo, 2009 Kit Review

Sd. Kfz. 234/2 PUMA (III dalis-pabaiga)

10 Etapas – dažymas

Neužmaskuota korpuso dalis nudažyta  „Panzer Dunkelgelb“, „Model Master“ dažais Nr. 2095. Po dažymo modelis paliktas džiūti 24 valandoms. Nuėmus plastiliną matosi rezultatas.

Priklijuotos lingės.

11 Etapas – lipdukai

Lipdukams naudojau  „Microscale“ gamintojo „Micro Set“ ir „Micro Sol“ tirpiklius, skirtus lipdukų klijavimui.  Pirmiausiai lipdukas suminkštintas su „Micro Set“ , ir po to pritvirtintas su  „Micro Sol“.

12 Etapas – modelio surinkimas

Įrankių ir likusių smulkmenų klijavimas.

13 Etapas – bokštelio sendinimas

Sendinimui naudojau „Mig“ produkciją, o būtent „Mig Dark Wash“. Prieš tai aerografu  nupurškiau bokštelį „Model Master“ pusiau matiniu laku.

Po to modelis vėl nulakuotas „Model Master“ matiniu laku.

14 Etapas – ratų sendinimas

Ratų sendinimui buvo naudotas „Mig“ pigmentas „Euorope Dust“ Nr. P028.


15 Etapas – korpuso sendinimas

Korpusas, kaip ir bokštelis buvo nulakuotas pusiau matiniu „Model Master“ laku. Korpuso sendinimas panašus į bokštelio sendinimą išskyrus tai, kad reikėjo žymai daugiau „European Dust“ pigmento. Prieš tai, žinoma buvo padarytas ir modelio nuplovimas (Wash).

16 Etapas – pabaiga

Modelio surinkimo pabaiga buvo skirta paskutiniams potėpiams ir smulkių klaidų taisymams. Dar panaudojau „Mig Light Dust“, bet labai mažai, vos vos. Na kaip ir viskas.

Reziumė

Modelis atitinka kainos ir kokybės santykį . Deja šedevro iš šito modelio nepadarysi, bet bandymams pilnai tinka, na ir dar, kaip biudžetinis modelis, bet ko iš jo tikėtis, modelis vis dėl to 1994 metų .



Rašyti komentarą