Hawker Hurricane / 1:33 / Kartonowy Arsenał / Kartonas

#

Hawker Hurricane / 1:33 / Kartonowy Arsenał / Kartonas

Standartinė Caras » 2012 Lap 05 (Pir) 14:38

Štai antras mano modelis serijai „Mūšis dėl Britanijos“. Tai 2002 metų Halinskio leidinys. Spaudos kokybė dar nėra pasiekusi savo piko, atskiruose lapuose skiriasi detalių tonai, kai kurie formeriai yra per dideli. Nepaisant to, modelis gavosi gana simpatiškas ir didelių sunkumų klijuojant nesukėlė.
PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
Vytautas Bartkus
Vartotojo avataras
Caras
Modeliuok.LT klubo narys

Re: Hawker Hurricane / 1:33 / Kartonowy Arsenał / Kartonas

Standartinė Uran325 » 2012 Lap 05 (Pir) 19:02

Классно получился, я такой правда пробывал собирать но запарол крлья вроде так его и забросил-( хотя сборка вроде и хорошая у халиноского.
Uran325
Modeliuok.LT klubo narys

Standartinė geris » 2012 Lap 06 (Ant) 12:53

Na nieko toks "paukštelis", man tik šis Halinskio dažymo variantas kažkoks "nuobodus". Bet čia ne modeliuotojui "akmenukai į daržą". Kaip sakoma - skonio reikalas, bent jau aš šito Halinskio leidimo nerinkčiau, yra man simpatiškesnių leidimų, kad ir L.Fuzceko suprojektuotas.
Pagyros greitam rezultatui, kaip tu, Vytautai, taip suspėji modelius "kepti"?
Paveikslėlis47%
Paveikslėlis
Paveikslėlis59%
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
geris
Modeliuok.LT klubo narys

Standartinė Caras » 2012 Lap 06 (Ant) 20:01

Turiu Orliko išleistą Hurricane su trop kamufliažu. Modelis detalizacija ir dažymu (eksploatacijos imitavimas) pranoksta Halinski, bet aš kaip tik norėjau ne tropinio dažymo. Šiuo metu sėdžiu namie ir sergu, vaikai iš namų (kas į daržą, kas į mokyklą) o aš prie stalo ir klijuoju, klijuoju... Greitu metu dar vienas Halinskio meseris bus, jau fiuzeliažas gatavas, šiuo metu sparną darau...
Vytautas Bartkus
Vartotojo avataras
Caras
Modeliuok.LT klubo narys

Grįžti į Karinė aviacija nuo 1926 iki 1946 m. / Military aviation 1925 – 1946 / Bоенная авиация с 1925 по 1946 год

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių